Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Linkblog

Digital Signage - Digitális Reklámok

A legújabb generációs digitális reklám megoldások. A világ egyik legdinamikusabban növekvő piaca.

Szavazás

Friss topikok

  • ILM Zoli: A DS egy teljesen új megközelítését indítottuk el a TESCO Global ZRT-vel mégpedig az Outdoor POS R... (2009.11.24. 21:46) Digital Signage a jövőben

MRSZ - Tisztújítás

2009.12.11. 04:27 b.szabolcs

Nehezen írom le ezeket a sorokat. Az MRSZ-en belűl működő Digital Signage tagozatnak hatalmas elismerésben volt része az MRSZ december 10-i Tisztújító Közgyűlésén.

Tagozatunkat beválasztották azon 6 tagozat közé melyek a következő 3 évben képviselőt delegálhatnak az elnökségbe. A tagozati vezetés Csizmadia Attilát javasolta erre a posztra. Attila a szakma egyik legelismertebb képviselője, a Plazmamédia egyik alapítója és sokáig ügyvezetője volt, a tagozat alelnöke. Jelenleg a Real Sign Media ügyvezetője. Gratulálunk.

A tagozat két társelnöke Zentai István és Botond Szabolcs az MRSZ két alelnöki posztját kapta meg, a harmadik alelnök Szabó Erik (Carnation) lett. 

Ez egy hatalmas és siker és felelősség is egyben, egy olyan MRSZ elnökségében kaptunk helyet, mely a szakma egyik legnagyobb és legnagyobb múltú szervezet, egy olyan MRSZ-ben melyet sokan bírálnak és szeretnek, de elvitathatatlan érdemekkel rendelkezik. Bízunk benne, hogy a belénk fektetett bizalommal nem élünk vissza és munkánkkal, ötleteinkkel, az új elnökkel, Mezriczky Lászlóval közösen egy mindenki számára jobb MRSZ-t tudunk létrehozni.

Az MRSZ leköszönő elnöke dr. Nagy Bálint olyan örökséget ad át, mely stabil alapokat teremt a növekedéshez és csak kitartó, közös munkával lehet tovább építeni. Bálint elnöksége alatt teret engedett egy struktúrális átalakulásnak, mely véleményem szerint történelmi jelentőségű, ez az átalakulása vezethetett el oda, hogy ma ezeket a sorokat írom és, hogy azt mondhatom, hogy gyakorlatilag az összes MRSZ tagozat képviselőt delegálhatott az elnökségben akár tagozati akár szektoriális vonalon. Bálint, köszönjük az eddigi munkád és remélem közösen erősítetjük tovább az MRSZ-t.

Szólj hozzá!

Címkék: reklám mrsz tisztújítás digital signage digitalsignage

A bejegyzés trackback címe:

https://digitalsignage.blog.hu/api/trackback/id/tr731589667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása